Lite flera studiobilder denna gången svart/vit...

Catharina min näst äldsta dotter:o)

Inlagt 2014-01-25 16:13 | Läst 9170 ggr. | Permalink
Du har en söt och fin dotter!! Speciellt den första bilden gillar jag. Men om man kikar på den andra först... Svårt, med svart i svart... Det blir gärna hårt och det svarta sotar igen. Jag hade testat med att dra ner på ljusnivå och kontrast... Kanske blir det bättre... Hade din dotter sänkt knät, så hade det kommit mer fin linje med spets, som på vänstersidan... Och jag förstår, eller känner inte riktigt med att hon blundar, eller är det som hon njuter?

Nej den första är den som faller mig i smaken. Söt dotter som sagt, men jag tycker att armbågarna blir lite hårt "knotiga"... Vad tror du om att skära i nederkant, precis i armvecket!!?? Blir det bättre, lugnare?? Avgör du. Annars, fint och harmoniskt i hennes blick... Ögon talar..
Lite tankar från mig. Take it or leave it.... :) Trevlig helg med din fina dotter!! //Peter
Svar från Tyri 2014-01-25 21:35
Tackar så jätte mycket för din förklarande kommentar, det tycker jag om.
Man blir ju lite hemmablind. Och svart är svårt tycker jag, det blir så mycket....
Jag testar och testar det är ju det man lär av:o)
och är ju inte helt nöjd, sitter ju efteråt och tänker varför gjorde vi inte lite annorlunda, men det får jag ta med till nästa fotografering.
Skall testa att beskära lite annorlunda.
Tackar igen för din kommentar Peter:o)
Trevlig helg till dig också:o)
Peter-L 2014-01-25 22:33
Bra att du ser det så Synnöve!! Det är genom kritik, positiv och negativ man utvecklas. Det där "fint", är trevligt men kan också vara svårt, då man lätt blir hemmablind, då alla tycker att man gjort "fint"... The easy way out i mina ögon... Ärliga kommentarer, på bilden, är bra... :) Och som du skriver, svart är svårt, precis som vitt i starkt ljus...
Kikar gärna på fler bilder från er... //P
Första bilden är kanon! Var stolt över den. Peter tycker det blir lite hårt och knotigt men jag tycker du ska samråda med din dotter. Om det passar hennes personlighet tycker jag att det ska vara kvar.
Hälsningar Lena
Svar från Tyri 2014-01-25 21:37
Tackar så jätte mycket för din kommentar Lena, roligt att du tittar inom min blogg:o)
Peter-L 2014-01-25 21:56
Blir så nyfiken, hur kopplar du "armbågar" till personlighet?? //P
Lena Holm 2014-01-25 22:29
För mej är det fullkomligt självklart. Armbågarna i denna bild ger en lite kantig och möjligen kaxig framtoning. Det finns flera nyanser av detta som inte ryms inom de ord jag använde. Jag tror dock att Synnöve och hennes dotter kan komma överens om huruvida de ska var med eller inte. Jag tycker det är en fin bild och det där lilla extra som kan uppnås genom att beskära bilden kan nog mor och dotter komma fram till på egen hand.
Hälsningar Lena
Peter-L 2014-01-25 22:56
Jag förbehåller mig rätten att ge mina tankar och kritik på bilder. Precis som jag respekterar det du tycker och tänker om en bild. Det är din och min subjektiva uppfattning. Men tala inte om för mig vad och hur jag ska skriva i mina kommentarer!! Ibland blir det fel, Lena! //Peter
Lena Holm 2014-01-26 16:31
Hej Peter,
jag inser att jag formulerade mej klumpigt och det var inte meningen. Jag respekterar absolut dina kommentarer och jag ska tänka mej för nästa gång.
Hälsningar Lena
Mycket snyggt med det svarta bakgrunden som ramar in så fint. Snyggt jobbat! :-) / Elisabeth
Svar från Tyri 2014-01-25 21:38
Tackar så jättemycket Elisabeth:o)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg